In memoriam Leon van Halder.

Leon werd kort na de oprichting van harte lid van het Comité van Aanbeveling van stichting FAN Friendship Albany-Nijmegen. Hij was betrokken, vriendelijk en toegankelijk. Leon was geïnteresseerd in de (wederopbouw) geschiedenis van Radboudumc en de rol die de Amerikaanse 82nd Airborne Division en generaal J.M. Gavin daarin hebben gespeeld. Hij vond de historische vriendschapsband tussen Albany NY en Nijmegen waardevol en hij was geïnteresseerd in mogelijke verbindingen tussen de stedelijke regio’s. Ondanks zijn ziekte kwam zijn overlijden toch erg onverwacht. We hebben een goede vriend verloren maar zijn dankbaar voor wat hij voor onze stichting betekend heeft.

We condoleren zijn gezin, zijn familie, collega’s en vrienden en wensen hen veel sterkte.

Het bestuur, adviseurs en vrijwilligers van FAN Friendship
Albany NY-Nijmegen